Els valsos i danses de l’Orquestra Simfònica del Vallès protagonitzen el Concert de Nadal de la Garrotxa

Aquest dimecres al vespre el Teatre Principal d’Olot va acollir un gran espectacle musical, el concert de Nadal que organitza cada any el Consell Comarcal de la Garrotxa. L’orquestra Simfònica del Vallès va transportar al públic olotí al típic concert d’any nou de Viena.

La tradicional ‘Marxa Radetzky’ de Johann Strauss va obrir i tancar el concert de Nadal de la Garrotxa d’enguany, que va omplir aquest dimecres al vespre al Teatre Principal d’Olot. L’Orquestra Simfònica del Vallès, dirigida per l’americà James Ross, va meravellar al públic olotí sota el títol ‘Festival de valsos i danses’, una proposta al mes pur estil del clàssic concert de Cap d’Any de la Filarmònica de Viena. Valsos, polques, marxes, danses de diferents països, una havanera i el Danuvi Blau van formar part d’aquest viatge musical; una original combinació de tradició i modernitat que va comptar amb la veu de la soprano Anabel Pérez Real. La Simfònica del Vallès, una cooperativa de músics amb més de trenta anys de trajectòria, va portar a Olot un espectacle amb personalitat pròpia, d’una gran qualitat musical però també humor i interacció amb el públic.