La Mostra de Pessebres torna a comptar amb una instal·lació de l’Escola d’Art d’Olot

Un dels muntatges més esperats de la mostra de pessebres és la instal•lació efímera que duu a terme l’Escola d’Art d’Olot. Aquest any, el centre s’inspira en els equinoccis i les nits festives que viuen els ciutadans durant el període nadalenc.

Esferes platejades i daurades penjades enmig d’una atmosfera nocturna i brillant que ens transporta a les nits especials de les festes de Nadal: és la proposta que ens fa l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot en el marc de la Mostra de Pessebres, amb una instal•lació que reflexiona sobre els dies més curts de l’any, mitjançant uns estels intensos marcats en una volta celeste.

El muntatge és una de les propostes que es pot veure en els cinc espais de la Mostra de Pessebres d’Olot. Però tot i formar part de l’esdeveniment, els mateixos autors expliquen que s’allunyen del diorama pessebrístic i que el resultat del seu treball és una instal•lació nadalenca.

En el projecte hi han treballat els cicles formatius dels Estudis de Decoració i Escultura aplicada en l’espectacle de l’Escola d’Art. Com que els dos comparteixen l’assignatura d’arquitectura efímera, han desenvolupat aquesta instal•lació. La Mostra es pot veure fins el 7 de gener.

x