El turisme a la Garrotxa omplirà el 98% de la seva totalitat per cap d’any

La nit de Cap d’Any preveu un nivell d’ocupació igual al de l’any passat a la Garrotxa. A més aquest any, que caigui en diumenge fa que moltes de les estades s’allarguin des de dissabte, una nit més de l’habitual.

El turisme rural es dispara en aquestes dates en llocs com a la Casa Prat, a Sant Feliu de Pallerols. Moltes famílies, la majoria de Barcelona, busquen un racó diferent per passar la nit de Cap d’Any i un cop més, la Garrotxa és un dels indrets més apreciats. L’ocupació per aquest proper diumenge volta el 100%, i està en xifres semblants a les de l’any passat. En el cas de les cases de colònies i Albergs la Nit de Cap d’any està al complet, com en els apartaments i habitatges d’ús turístic. El turisme rural està al 95% i els hotels i les pensions al 96%, segons dades de Turisme Garrotxa. Els altres beneficiats d’aquest turisme són els càmpings, que estan al complet tant la nit de dissabte a diumenge, com la pròpia de cap d’any.