La Quina del Tió de Sant Miquel reparteix més de 300 bosses de joguines a nens i nenes d’Olot

Garrotxa Diversa s’ha unit a Larai en una tradició solidària que ja està instal·lada a la Garrotxa. És per aquest dates que se celebra la Quina de Sant Miquel, que aquest any ha passat a dir-se La Quina del Tió amb la intenció, com sempre, que cap nen es quedi sense joguina.

Larai i Garrotxa Diversa, dues entitats que treballen en una mateixa direcció, s’han unit enguany en un acte solidari que ja està del tot assentat a la Garrotxa. Es tracta de la Quina Familiar de Sant Miquel, que aquest cop ha canviat de nom per anomenar-se Quina del Tió i, d’aquesta manera, abraçar una tradició catalana. La finalitat de la Quina és que cap nen es quedi sense regal. Escoles, entitats, establiments i moltes persones han participat per fer-ho possible. Els nois i noies, a canvi, han dut aliment al Tió per poder portar-lo al Banc dels Aliments. Una Quina que va comptar amb més de 300 regals. I és que, al final, les cares dels nens compensen l’esforç dels voluntaris i voluntàries de Larai i Garrotxa Diversa.