Un veí d’Olot i un de Sant Jaume de Llierca moren en un sinistre amb cinc vehicles implicats a la C-37

Dos garrotxins van perdre la vida aquest dissabte a la nit en un greu accident de trànsit a la C-37, a l’alçada de Torelló. En el sinistre, amb cinc vehicles implicats, hi van morir un jove d’Olot i un veí de Sant Jaume.

Els fets van passar la nit de dissabte pels volts de les onze a l’alçada de Torelló, concretament al quilòmetre 155 de la C-37, la via que uneix les poblacions de Vic i Olot. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 23:26h. El sinistre es va produïr pel xoc frontal de dos vehicles en el qual es van veure implicats dos cotxes més i un camió que transportava porcs. En l’accident hi van morir dos garrotxins, un jove d’Olot de 23 anys, molt conegut en el món del futbol base de la comarca, i un home de 66 anys, veí de Sant Esteve d’en Bas i resident a Sant Jaume de Llierca. A banda de les dues víctimes mortals, el sinistre va deixar un ferit crític que va ser traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, una persona ferida menys greu i dues més ferides lleus, que van ser ateses a l’Hospital de Vic.