L’Orfeó Popular Olotí manté viva la icònica obra dels Pastorets d’Olot

L’Orfeó Popular Olotí posa en pràctica aquests dies de Nadal una obra de teatre molt especial per l’entitat: Els Pastorets d’Olot. Dimarts i dimecres tenen lloc les últimes representacions, i al final de l’obra els Reis de l’Orient visitaran el teatre olotí.

L’any 2005 l’Orfeó Popular Olotí va reprendre la representació dels clàssics Pastorets d’Olot. Des de llavors, la icònica obra de teatre ha evolucionat cap a un espectacle més amè i apte per a tots els públics. Dissabte va tenir lloc la segona funció d’enguany i aquest dimarts i aquest dimecres seran les darreres obres amb uns convidats molt especials que visitaran l’Orfeó quan s’abaixi el teló.

L’obra dirigida per Marta Puig va comptar amb el toc d’humor que aporten els germans Colom, els quals encarnen els pastorets Bato i Borrego. Petits i grans gaudeixen cada any dels Pastorets d’Olot. Prop d’una cinquantena d’actors i actrius van fer possible un any més una obra que es va estrenar a Olot el 1880 sota el títol Los Pastorcillos en Belén.

x