Acaben els preparatius per a la instal·lació del Campament Reial d’enguany

Els operaris ja estan acabant els preparatius per a la instal•lació del Campament Reial d’aquest any. Un Campament que ve amb diverses novetats, la més important segurament, l’arribada dels tiquets per evitar les cues. Cada dia, a les 4 de la tarda, aquells que vulguin visitar el Campament hauran d’agafar tiquet. Servirà per qualsevol de les franges horàries del dia, però no per al dia següent. Cada persona en podrà agafar 6.

Des d’aquesta tarda i fins el dijous, torna a la plaça Clarà d’Olot el Campament Reial. Ho farà amb diverses novetats, com l’arribada dels tiquets, amb l’objectiu d’evitar la formació de cues interminables que havien fins ara. Seran gratuïts i només es repartiran a les 16h de cada dia. Cada persona podrà agafar-ne 6 i allà sabrà a quina hora podrà venir al Campament. Els tiquets es vendran de cara al mateix dia. Però aquesta no és la única novetat. Les franges horàries seran les 18h, 19h, 20h, i 21h, a partir d’avui i fins dijous. Normalment el Campament és visitat per grups familiars i amb la curiositat que molta gent es desplaça des de fora de la Garrotxa per assistir-hi. L’any passat van visitar-lo entre 1000 i 2000 persones.