La Grossa de Cap d’Any passa de llarg de la Garrotxa

El sorteig de Nadal de la Grossa va passar de llarg de la Garrotxa. Cap dels cinc premis que es donen va caure a la comarca garrotxina, però sí que ho va fer a la demarcació de Girona, més concretament a Campdorà, on van repartir el primer premi.

El darrer dia de l’any és encara més especial si cau La Grossa. Els platós de TV3 van ser l’escenari escollit per dur-hi a terme el sorteig de la loteria de Cap d’Any, que enguany va deixar de costat la Garrotxa, on no hi va caure res. Aquesta cinquena edició de la Grossa de Cap d’Any va repartir 21 milions d’euros, una xifra que es converteix en la més alta que s’ha assolit mai. El primer premi se’l va endur el número 56795 que, tot i que no es va vendre a la Garrotxa, si que va ser repartit a la demarcació de Girona, més concretament al Restaurant Can Barceló de Campdorà.
Si l’any passant van repartir un segon premi amb 3 milions d’euros, aquest any els ha tocat la Grossa. 8 milions d’euros del primer premi van ser repartits a Campdorà, la major part a l’Associació dels Pastorets de l’Ametlla de Merola, del Berguedà. També tres particulars es van endur butlletes d’aquest número premiat. Un número que a Can Barceló es va vendre per internet però que a la Garrotxa ningú no va comprar.

x