Càntut finalitzarà gira amb un concert aquest dijous a la sala El Torín d’Olot

Aquest dijous al vespre la sala El Torín d’Olot serà l’escenari del final de gira de ‘Càntut’, l’espectacle musical on músics Carles Belda i Carles Sanjosé versionen alguns dels temes del cançoner popular de les comarques gironines, en el marc d’un projecte de recuperació de la música tradicional. El concert començarà a les vuit del vespre i encara hi ha entrades disponibles.

A l’estiu les tonades de Càntut, el projecte de Carles Belda i Carles Sanjosé, van ser protagonistes de l’espectacle ‘D’aquí estant veig una estrella’ al costat dels cantadors de Riudaura. Els dos músics s’han unit per actualitzar les cançons de la tradició oral de les comarques de Girona i han estat reconeguts amb el Premi Enderrock al Millor Disc Folk de 2017 per ‘Càntut’. El disc està lligat al projecte amb el mateix nom que recupera el cançoner i les músiques dels avis al web www.cantut.cat. Aquest dijous a Olot, Belda i Sanjosé interpretaran sobre l’escenari una quinzena d’aquests temes, en el que serà el darrer concert d’aquest treball conjunt. Començarà a les vuit del vespre a la sala El Torín d’Olot. Encara hi ha entrades disponibles que es poden comprar a la taquilla el mateix dia del concert o de forma anticipada al web d’Olot Cultura.