El Lleure Olot Parc supera el centenar de nens i nenes cada dia de parc

El Lleure Olot Parc ja s’ha consolidat com l’espai lúdic per excel·lència de les vacances de Nadal a Olot. Segons l’organització, formada per Esplais de la Garrotxa, la Secció de Mainada del CEO i l’Agrupament Escolta Nostra Senyora del Tura, cada dia visiten el LLOP una mitjana de 100 a 150 nens i nenes.


Per tercer any en aquestes dates, el Recinte Firal d’Olot es transforma en un parc lúdic pels més petits. Es tracta del LLOP, el Lleure Olot Parc. Un espai amb activitats de tota mena: maquillatge, llits elàstics, esports variats i fins i tot vídeo consoles, però de les que si juga movent l’esquelet. Des de l’organització han optat aquest any per renovar tots els inflables i programar diverses actuacions al final de la tarda.

Els principals protagonistes ens han explicat què és el que més els agrada del Lleure Olot Parc. El LLOP s’acomiadarà el 5 de gener, dia de la cavalcada de Reis, amb una última sessió en horari matinal, de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia.

x