La Garrotxa manté bones xifres d’ocupació per Cap d’Any amb un 95% de mitjana, 3 punts menys que l’any passat

L’últim cap de setmana del 2017 i la nit de Cap d’any han deixat bones dades de turisme a la Garrotxa. L’ocupació ha caigut un 3% respecte l’any passat però és d’un 95%, i per tant segueix fregant la plena ocupació.

L’ocupació turística durant el cap de setmana i la nit de cap d’any ha estat molt positiva a la comarca de la Garrotxa, tot i que lleugerament inferior al 2016. Segons Turisme Garrotxa, hi ha influït que la última nit de l’any caigués en diumenge.

La nit de dissabte a diumenge els càmpings, els albergs i les cases de colònies van arribar a la plena ocupació. El turisme rural un 88%, els apartaments un 73% i els hotels i pensions un 65%. Pel que fa la nit de Cap d’any es va mantenir el 100% d’ocupació dels càmpings, els albergs i les cases de colònies. El turisme rural i els apartaments i habitatges d’ús turístic van arribar al 92%. Mentre que els hotels i pensions van registrar el 91%. La tipologia de turisme ha estat familiar i de grups d’amics.