Centenars de nens i nenes visiten el Campament del Patge Reial de la Vall d’en Bas

Unes 700 persones, entre ells centenars de nens i nenes, van visitar ahir el Campament del Patge Reial de la Vall d’en Bas. La comitiva va comptar amb l’ajuda de l’entitat Mum’s que cada any s’encarrega de vetllar perquè tot funcioni correctament. També la brigada municipal que col·labora en el bastiment del campament.

Dos patges reials van arribar ahir als Jardins del Prat d’en Bas, on van recollir les cartes als Reis d’Orient de desenes de nens i nenes de la Vall d’en Bas. Ho van fer acompanyats d’un seguici format per una quarantena de persones, la majoria de la Vall, ja que els carters acostumen any rere any a comptar amb ajudants del municipi. La visita al campament començava amb la fada de l’arbre dels desitjos, després els carboners agafaven el relleu amb el seu toc humorístic. També hi eren els patges del pipus, la caramel·lera, l’ajudant d’en Fumera i les cuineres reials.

La comitiva reial va comptar amb l’ajuda de l’entitat Mum’s, que es va encarregar d’intentar minimitzar les cues i enguany va organitzar dos torns un de 2/4 de 6 a 7 de la tarda i el segon de 2/4 de 8 a les 9 del vespre. Amb totes les cartes ja en mans dels Reis d’Orient, el pròxim pas a la Vall d’en Bas és la Cavalcada Reial, que començarà al Parc de l’estació d’en Bas el dia 5 de gener a partir de les 7 de la tarda.