El Campament Reial d’Olot torna a sorprendre per la seva màgia tot i les puntuals queixes pel nou sistema d’entrada

El Campament Reial d’Olot viurà avui la seva darrera nit instal•lat a la Plaça Clarà, abans de la nit màgica que ens portaran els Reis d’Orient. Enguany, l’organització ha volgut reduir les cues en les visites a l’espai, i considera que s’ha aconseguit l’objectiu tot i les queixes rebudes pel repartiment d’entrades.

La llum que hi ha a la Plaça Clarà d’Olot aquests dies ja mostra que s’hi viu un ambient diferent al del dia a dia. El Campament dels Reis d’Orient s’ha tornat a instal•lar en aquest espai, i cada dia molts nens i nenes visiten els carters reials, el controlador del temps, els cuiners, la fanalera, la caramelera i el carboner, imprescindibles perquè la nit del 5 de gener sigui perfecta per a tots aquells que volen viure l’arribada dels Reis Mags a la Garrotxa. Depèn de com s’hagin portat, faran que els membres de la comitiva hagin de fer hores extres per deixar content a tothom, o en canvi, deixar-los amb un pam de nas.

Aquest cop, l’organització ha previst un sistema diferent per accedir al campament, amb la intenció de reduir les cues d’espera. Des dels Catòlics es valora positivament el canvi, tot i que lamenten poder repartir només 1600 entrades per dia, i que hi hagi queixes pel nou sistema perquè no tothom pugui visitar l’espai màgic. Recorden que els participants són voluntaris, i que tampoc es pot allargar l’horari del campament perquè els nens serien qui en patiria les conseqüències, més en aquests dies que han d’anar a dormir aviat.

Es preveu que 4800 persones puguin visitar el Campament Reial, fins aquest dijous.