El Club Atletisme Garrotxa organitza un Torneig d’Any Nou de futbol 7

El Club Atletisme Garrotxa celebra els seus 15 anys d’història organitzant un torneig de futbol 7 el proper diumenge dia 7. Ho farà convidant l’equip de la lliga Genuine d’Integració Social del Girona. El club garrotxí sortirà després al camp Municipal de l’Olot a la prèvia del partit davant l’Hércules.

El Club Atletisme Garrotxa organitzarà la primera edició del Torneig d’Any Nou. Serà a les instal•lacions del Morrot aquest proper diumenge i tindrà dos nivells. Servirà per celebrar els 15 anys d’història d’aquest club garrotxí, que normalment participa en lligues de futbol sala però que aquest cop s’ha decidit pel futbol 7. Cap la possibilitat que, si hi ha molts jugadors, acabin fent futbol 8. Es tracta d’un primer torneig que té la intenció d’anar agafant importància amb els anys i poder fer-lo amb més equips. De moment aquest any participen tres equips del Club Atletisme Garrotxa, dos al triangular de més nivell i un al de menys, i tres equips del Girona, 1 al triangular de més nivell i dos al de menys.