La desena edició de la Marxa Nadalenca d’Olot es podria celebrar el 28 de gener

D’anul·lar-se a celebrar-se el 28 de gener. Parlem de la desena edició de la Marxa Nadalenca d’Olot. Per motius de salut l’organització va notificar que enguany es cancel·lava l’esdeveniment. Però ara, gràcies a un garrotxí que vol mantenir la cursa, la Marxa Nadalenca podria veure la llum l’últim diumenge de gener.

L’organització de la Marxa Nadalenca d’Olot va comunicar que la desena edició de l’esdeveniment no es celebraria aquest 2018. Els organitzadors van prendre la decisió per motius de salut d’alguns membres de la comissió. Després de notificar-ho, un veí de Tortellà es va posar en contacte amb l’organització amb l’objectiu de tirar endavant la Marxa Nadalenca i no perdre la tradicional cursa. L’antiga comissió, formada per membres de diverses entitats, veu factible que finalment la desena edició de la Marxa Nadalenca d’Olot es faci efectiva. La intenció és que es celebri el diumenge 28 de gener. L’antiga organització, però, ha posat com a condició que es mantingui l’essència de l’esdeveniment: la idea és conservar l’esperit social, lúdic i col·laboratiu de la cursa, seguir apostant pel recorregut per a persones amb mobilitat reduïda i el suport a les persones discapacitades que hi vulguin participar.

La Marxa Nadalenca d’Olot va comptar el 2017 amb mig miler de participants, quatre-cents dels quals van fer el recorregut complert, d’uns vuit quilòmetres. Tot i no ser una cursa competitiva el primer corredor en creuar la meta, ho va fer amb un temps de 27 minuts. Ara, caldrà veure si la desena edició de la Marxa Nadalenca d’Olot acaba veient la llum aquest 28 de gener

x