L’actor Joan Pera encetarà el TAP de Les Planes d’Hostoles el 20 de gener

Les Planes d’Hostoles es prepara per a una nova edició del TAP, el cicle de teatre que combina propostes amateurs i professionals. El tret de sortida el donarà l’actor Joan Pera, però el cicle d’enguany també inclou dansa, propostes locals i un espectacle infantil.

El cicle de Teatre Amateur i Professional, el TAP, torna aquest mes de gener a les Planes d’Hostoles. En la seva tercera edició, el cicle impulsat des de l’Ajuntament vol mantenir la filosofia amb què va néixer, oferir teatre de qualitat a tots els nivells.

El TAP portarà cinc espectacles culturals diversos i per a tots els públics al Pavelló Polivalent del municipi garrotxí. L’encarregat d’encetar el cicle d’aquest 2018 serà un dels grans noms del teatre català, Joan Pera. El 20 de gener hi portarà la seva darrera proposta, un homenatge l’humorista Joan Capri. La versió de ‘El Florido Pensil’ que presentarà la companyia tarragonina La Teatr’era de Castellvell, servirà també per fer públics els actes de celebració del centenari de l’escola Sant Cristòfor, el 17 de febrer.

El mes de març, concretament el dia 24, serà el torn de l’espectacle infantil ‘Somnis de Sorra’, que s’inclou en la programació del ‘Txa Txan’, la darrera iniciativa cultural del Consell Comarcal de la Garrotxa. Un any més, l’ona expansiva del Festival de dansa Sismògraf arribarà fins a les Planes d’Hostoles. Serà el 14 d’abril a la tarda, a la Plaça Nova. L’última proposta del TAP anirà a càrrec de la companyia local El Jonquer, que el 16 de maig representarà l’obra TOC-TOC coincidint amb la festa del barri planenc. Les entrades per a tots els espectacles es poden adquirir a l’estanc Irene, la llibreria Serra i l’Ajuntament de les Planes; i també a través d’internet al web de Turisme Garrotxa.

x