La Unió Esportiva Olot buscarà un bon inici d’any davant l’Hércules d’Alacant

La Unió Esportiva Olot rep la visita de l’Hércules d’Alacant, 6è classificat a 2 punts de la quarta plaça, que dóna accés a playoffs. Els de Raúl Garrido buscaran tornar a obrir una ratxa sense derrotes i oblidar, en aquest 2018, el final del 2017 a 2a B.

Per obrir l’any, un gegant. L’Hércules d’Alacant serà el primer rival de la Unió Esportiva Olot el 2018. Un rival de la zona alta, un més en aquests darrers partits, que visita un Municipal d’Olot on no han estat capaços de guanyar ni Vila-real B ni Mallorca. Els de Raúl Garrido volen donar un cop sobre la taula després de l’aturada per vacances. L’Hércules visita Olot amb la intenció d’atrapar l’Ontinyent i l’Elx a la taula i poder situar-se ja en zona de playoffs. Lluís Aspar és baixa segura i Micaló, i Toril, seran dubte per aquest diumenge. A 2/4 de 5 de la tarda, l’Olot buscarà donar un cop sobre la taula davant l’Hércules.