La Unió Esportiva Olot incorpora al davanter centre Marc Cosme, procedent del Badalona

La Unió Esportiva Olot va fer oficial ahir l’arribada d’un nou jugador. Es tracta de Marc Cosme, davanter centre procedent del Badalona que ve per ocupar una posició que tant Martín Posse primer, com Raúl Garrido ara, han detectat com una de les debilitats de l’equip. Cosme, però, està pràcticament descartat pel partit a contra l’Hércules per temes burocràtics.

Raúl Garrido ja té el 9 referència que buscava. El seu nom, Marc Cosme. Nascut a Faura, el davanter de 26 anys arriba procedent del Badalona, on no ha comptat amb gaires minuts. El nou futbolista olotí està convençut que l’equip se salvarà. El nou davanter de l’Olot va parlar amb Raúl Garrido abans de prendre la decisió de fitxar i el tècnic el va convèncer. Cosme és una opció més en atac. Segons Sergi Raset, Director Esportiu de l’Olot, des del principi van tenir clar que volien a Marc Cosme per tot el que els pot aportar. Cosme firma fins el 30 de juny i, en principi, serà la única arribada al mercat d’hivern tot i que Raset està treballant en dues o tres opcions per reforçar el lateral esquerre, però haurien de ser cessions o a un cost molt baix.

x