La Unió Esportiva Olot empata a l’últim sospir en la visita de l’Hércules a l’Estadi Municipal (1-1)

La Unió Esportiva Olot ha sumat un valuós empat contra l’Hércules d’Alacant. En una tarda de pluja a l’Estadi Municipal i amb prop de 600 aficionats a les grades, els olotins han empatat al minut 90’ després d’encaixar el 0-1 al 71’.

La Unió Esportiva Olot ha començat l’any a casa davant l’Hércules d’Alacant en la jornada 20 del grup 3 de Segona B. A la prèvia del partit han saltat al camp els jugadors del Club Atletisme Garrotxa i s’ha fet un minut de silenci en record a Kevin Páez exjugador del Bosc de Tosca i també de l’Olot.

La pilota ha començat a rodar amb un Hércules més còmode sobre la gespa que els olotins. La primera ocasió amb cara i ulls arribava al minut 14’ amb una volea llunyana de Juanjo que passava per sobre el travesser de Ginard. L’Olot replicava amb un intent d’Ivan Guzman que empalmava un rebuig des de fora l’àrea. Al 24’ l’Hércules posava a prova a Ginard amb una jugada assajada des del córner, la més clara del primer temps. Al descans el 0-0 es mantenia a l’Estadi Municipal.

Al 55’ ocasió clara per l’Olot, Jose recuperava una pilota al mig del camp, Bigas es desmarcava per la banda i la posava al segon pal per Uri Santos, però el defensa alacantí la desviava a córner. Alfredo substituïa a Uri Santos al 70’.

Al minut 71’ el conjunt d’Alacant s’avançava al marcador amb un gol de Moha que acabava d’entrar al terreny de joc. A partir d’aquí Raúl Garrido esgotava els canvis fent entrar Alberto Toril per Nacho Pérez al 74’ i Pedro per Barnils al 81’. Amb el resultat advers l’Olot s’ha fet gran i l’Hércules ha reculat les seves files. Marc Mas ha avisat als alacantins al 81’ amb un xut des de fora l’àrea. I al 90’, amb els Reis de l’Orient encara per terres garrotxines ha arribat el regal d’Alfredo, amb una centrada mil·limetrada que Alberto Toril convertia en l’1-1 amb una gran rematada de cap. Un punt per encetar la segona volta que de la manera que s’ha aconseguit i amb el rival que hi havia davant, dona ales a la Unió Esportiva Olot per aconseguir l’objectiu de la permanència.

x