Accident laboral greu a l’empresa Hilosa de les Preses

Accident laboral a l’empresa Hilosa de les Preses. Per causes que encara es desconeixen a un treballador li ha quedat la mà atrapada en una màquina mentre l’estava manipulant. L’home ha estat traslladat amb helicòpter al Parc Taulí de Sabadell perquè les ferides a la mà són molt greus i córrer el perill d’amputació.

Per causes que encara no s’han concretat un home ha patit un accident laboral greu mentre estava manipulant una màquina a l’empresa Hilosa, situada a la carretera del Corb, al municipi de les Preses. Segons ha pogut saber OLOT TELEVISIÓ el treballador s’hauria enganxat una de les mans. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís una mica abans de dos quarts de quatre de la tarda (15.23) i poc després de les quatre (16.08) l’han pogut alliberar. Per la gravetat de les ferides a un quart de sis de la tarda un helicòpter medicalitzat del SEM l’ha traslladat al Parc Taulí de Sabadell.
Fins al lloc dels fets s’han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues unitats del Servei d’Emergències Mèdiques, el SEM, i una dotació dels Mossos d’Esquadra.