5.000 persones visiten el Campament Reial d’Olot

El Campament Reial d’Olot es va instal·lar a la plaça Clarà el 2 de gener i fins el dia 4. Des dels Catòlics, el sistema d’entrades ha funcionat per reduir les cues, tot i les queixes d’alguns ciutadans.

La plaçà Clarà va acollir el Campament Reial d’Olot durant tres dies, del 2 al 4 de gener. Enguany, com a novetat destacada es va implementar un sistema de tiquets amb l’objectiu de minimitzar les cues per accedir al recinte. Cada persona podia sol·licitar un màxim de sis entrades. Això va fer que cada dia es fixés un límit d’entrades, que va ser de 1.600. El sistema va generar queixes entre alguns ciutadans, però, la presidenta dels Catòlics, Anna Roca, va valorar positivament  l’aposta d’enguany per accedir al campament reial.

Cada dia centenars de nens i nenes van visitar els carters reials, el controlador del temps, els cuiners, la fanalera, la caramelera i el carboner. Segons els Catòlics unes 5.000 persones van visitar el campament reial aquest 2018.