Comencen oficialment les rebaixes després d’una campanya nadalenca irregular al comerç olotí

Avui arrenca oficialment el període de rebaixes amb descomptes que superen el 50% en alguns comerços del centre d’Olot. Tot i així molts establiments ja van començar a aplicar promocions en els preus a primers de gener. Els botiguers esperen començar l’any amb bon peu després d’una campanya de Nadal irregular.

Les rebaixes han arribat oficialment als aparadors després de la campanya nadalenca i a l’eix comercial d’Olot ho han fet amb descomptes que van del 15 al 70%. Amb el canvi de normativa els botiguers poden aplicar promocions als seus productes al llarg de tota la temporada, és per això que molts establiments associats van optar per iniciar els descomptes el dia 1 de gener i no el primer dilluns després de Reis com marcava tradicionalment el calendari. El President de l’Associació de Comerciants d’Olot Jordi Rovira ha explicat que entre el 2 i el 5 de gener moltes botigues ja estaven de rebaixes però que això no ha perjudicat massa als que han començat avui. Tot això després d’una campanya de Nadal irregular però amb un balanç final positiu a nivell de vendes, que s’han repartit entre el pont de desembre i els dies previs a Nadal i Reis. Aquest dissabte es farà el sorteig de la campanya promocional ‘Que comenci l’espectacle’, que els comerciants i els placers d’Olot han organtizat conjuntament per incentivar les compres. A les 12h a la Plaça del Teatre es coneixeran noms els guanyadors dels tres premis d’enguany, viatges per assistir a l’òpera de Viena, veure un musical a Londres o anar a un concert al Festival de Cap Roig.