Olot tanca el 2017 amb una ocupació mitjana del 55%

Les dades d’ocupació turística a Olot aquest cap de setmana de Reis han augmentat lleugerament respecte l’any passat. L’ocupació mitjana ha estat del 40% a la capital garrotxina. Pel que fa a tot el 2017 l’ocupació és del 55%.

El turisme a Olot els dies de Reis ha augmentat un 2% respecte les dades del 2017, en un any que ha coincidit en cap de setmana. L’ocupació mitjana ha estat del 40% aquest dissabte i diumenge. Per altra banda, la radiografia del 2017 deixa una ocupació mitjana a la capital garrotxina del 55%, un 18% més que cinc anys enrere segons les dades de l’Ajuntament d’Olot.

De cares al 2018, l’objectiu del consistori és el de consolidar els esdeveniments firals ja existents i els festivals que s’organitzen des de l’Institut de Cultura, amb l’objectiu de dispersar el turisme a Olot durant tot l’any.

x