Constan presenta dissabte en un concert el seu primer treball en solitari: ‘L’abric de set hiverns’

Constan presenta en concert, el proper 13 de gener a l’ermita de Sant Francesc d’Olot, el seu primer disc en solitari: és ‘L’abric de set hiverns’, un àlbum sorgit els darrers set anys de les experiències vitals del músic, d’on sorgeix un missatge positiu tot i les melodies intimistes que envolten les lletres.


Constan no ha deixat mai d’agafar la guitarra, però aquest cop ho fa sol, deixant enrere els grups com Pols, la Bander Bra, Confidente o Hoy no es sábado, amb la intenció de traslladar el millor de si mateix al públic. I ho fa al caliu d’una peça de roba: fa set anys, Constan va començar a utilitzar un abric que, més enllà d’ajudar-lo a resguardar-se del fred, va esdevenir una peça imprescindible del seu vestuari. Sobretot, perquè sota aquesta carcassa el músic olotí ha anat composant diverses cançons que mostra ara, en un àlbum anomenat ‘L’abric de set hiverns’.

 

El treball està disponible a totes les plataformes digitals populars, així com en les botigues musicals habituals de la capital garrotxina. I qui el vulgui veure i viure en directe, ho pot fer el proper 13 de gener, amb el concert de presentació que Constan durà a terme a l’ermita de Sant Francesc d’Olot, a partir de les set de la tarda.