L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols considera que l’article 155 ha tornat a frenar la posada en marxa del polígon de Llongafollia

L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, considera que l’article 155 ha tornat a frenar la posada en marxa del polígon de Llongafollia. Casas espera que amb la formació del nou govern es pugui desencallar la situació.

Primer la mala gestió del govern de la Generalitat i ara l’aplicació de l’article 155 i l’empresonament del conseller Rull: aquestes són les causes, segons l’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, de la no urbanització i posada en marxa del polígon de Llongafollia. Al setembre Joan Casas es va reunir amb Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat i l’INCASÒL. En la trobada el govern es va comprometre a iniciar la urbanització del polígon, un cop una empresa mostrés interès a ubicar-s’hi. Segons el batlle garrotxí en el seu moment hi havia dues empreses interessades.

El 27 d’octubre, però, s’aprovava al Senat l’aplicació de l’article 155 i el 2 de novembre Josep Rull era empresonat, juntament amb el vicepresident i sis consellers més. A partir d’aquí la urbanització i la posada en funcionament del polígon de Llongafollia de Sant Feliu de Pallerols segueix congelada.