Un incendi a un habitatge d’Olot obliga els Bombers a evacuar cinc persones

Incendi sense ferits aquest matí a Olot. El foc s’hauria declarat a la cuina del segon pis d’un edifici de la carretera de les Tries, que segons els Bombers també ha afectat el lavabo de la casa. S’han evacuat cinc persones, dues de les quals han estat ateses per inhalació de fum. Han rebut l’alta aquest mateix matí.

Cinc dotacions dels Bombers i dues ambulàncies s’han mobilitzat aquest matí al número 93 de la carretera de Les Tries, a Olot. Des d’allà s’ha emès, a les 7.18h, un avís d’incendi al 2n pis. Segons el Servei dels Bombers, el foc s’hauria iniciat a la cuina i també hauria afectat el lavabo de l’habitatge, però no ha tingut conseqüències greus per als seus inquilins. Cinc persones de l’edifici han hagut de ser evacuades, i dues d’elles han necessitat d’atenció mèdica per inhalació de fum. El SEM ha atès una dona al mateix lloc dels fets i ha traslladat un home l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, on ha rebut l’alta a mig matí. Els Bombers han donat el foc per extingit molt ràpidament, a les 7 i 34 minuts.