Obren les inscripcions per a la Gran Rua del Carnaval d’Olot 2018

Olot ja es prepara per una nova edició del Carnaval que organitza el Centre d’Iniciatives Turístiques. L’entitat ha fet públiques les bases aquesta setmana i ha obert les inscripcions per la gran rua, que se celebrarà el segon dissabte de febrer. L’any passat van participar-hi més de vint colles de diferents punts de Catalunya.

La diversió del Carnaval arribarà a Olot, com és tradició, una setmana més tard que als pobles de la costa, en plena Quaresma. El dissabte 17 de febrer a partir de les cinc de la tarda la música i el color de les disfresses prendran el protagonisme a la Gran Rua que recorrerà l’Avinguda Santa Coloma fins a la Plaça Clarà, on el 2017 van participar-hi vint-i-sis colles entre carrosses i comparses.
Les inscripcions per a la desfilada ja estan obertes, i poden fer-se directament a l’oficina del Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot del Passeig d’en Blay o bé per correu electrònic al correu cit@citolot.cat. El registre serà gratuït i podrà fer-se fins el 12 de febrer.

El CIT recorda als participants que només podran inscriure’s en una de les dues modalitats del concurs de la rua, carrossa o comparsa, i que el jurat, situat al final del recorregut, tindrà en compte tot el conjunt. S’entregaran quatre premis per categoria que en el cas de les comparses van dels dos-cents als cinc-cents euros i en carrossos dels 500 als mil. Els guardonats es donaran a conèixer al sopar de Carnaval que es farà el mateix dissabte a la nit.

Abans, el proper dissabte 27 de gener es presentaran oficialment el rei i la reina del Carnaval d’Olot 2018, juntament amb el cartell d’enguany.