El Vòlei Olot sènior masculí aspira a entrar a la fase final de lliga però no creu que pugui optar a l’ascens

El Club Vòlei Olot sènior masculí porta sis partits consecutius guanyant, i afronta el seu retorn a la competició amb la voluntat de mantenir aquest ritme. Dissabte rep al Manresa, el cuer de la categoria, però els olotins no es volen confiar.

Ens hem de remuntar al passat 28 d’octubre per recordar una derrota del Club Vòlei Olot sènior masculí. Llavors, l’actual líder, l’Encamp, va passar per sobre dels garrotxins per un contundent 0 a 3, que deixava l’Olot amb una victòria i tres derrotes. Però en dos mesos, s’ha revertit totalment la mala arrencada: els grana han sumat des de llavors sis victòries consecutives, que els ha situat a la quarta posició a només tres punts del capdavant de la classificació. Tot i la tendència positiva, i a deu partits per acabar la temporada regular, els olotins asseguren que l’ascens de categoria és ‘inassolible’ El proper rival de l’Olot serà dissabte, a dos quarts de set de la tarda al Pavelló Municipal d’Esports contra el Manresa, cuer de la lliga amb només quatre punts, però els garrotxins no es volen confiar.

Més complicat sembla que ho tindrà l’equip femení de primera catalana, que visita la pista del Gavà en plena lluita per disputar l’ascens o la permanència. Els quatre primers jugaran la fase per pujar, mentre que els que hauran de patir són els quatre darrers. El sènior femení espera completar un bon tram final, i en aquests moments ocupa la quarta posició, la darrera per optar a l’ascens de categoria.

x