Creu Roja Garrotxa organitza la iniciativa Caminades Saludables cada dijous al matí

Creu Roja Garrotxa, l’esplai La Caixa, el servei d’esports de l’Ajuntament d’Olot i l’Area Bàsica de Salut col·laboren en el projecte Caminades Saludables. Es tracta d’itineraris per a persones de més de 65 que es fan un cop per setmana a Olot.

Cada dijous a les 10 del matí Creu Roja Garrotxa organitza una caminada. Les anomenen Caminades Saludables i estan enfocades a persones de més de 65 anys. Cada setmana varien el recorregut que sol ser d’entre un a tres quilòmetres, però sempre a peu pla.

Es tracta d’un servei gratuït i fàcil d’apuntar-s’hi. Diversos voluntaris i voluntàries acompanyen als usuaris de la iniciativa. Pels usuaris del servei, la companyia i la seguretat d’anar en grup és un dels punts forts de la iniciativa Caminades Saludables.  El bon ambient es palpa entre usuaris i voluntaris, que a banda de caminar, conversen durant el trajecte, fan broma entre ells, i a la vegada milloren el seu propi benestar.

x