Olot difón un vídeo per visualitzar la riquesa de la diversitat entre els joves de la ciutat

Una trentena de joves garrotxins participen en un espot impulsat des del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i el Servei de Joventut del Consell Comarcal que té com a objectiu visibilitzar que Olot és una ciutat molt diversa. Un treball que parteix del lema ‘Ser iguals vol dir ser igual de diferents’.

Un vídeo impactant per transmetre un missatge contundent: Olot és 100% jove i diversa. Més de trenta nois i noies de la ciutat representen les diferents cares de la diversitat: cultural, d’orígen, de gènere, de creences… a l’espot que ha promogut el Servei d’Atenció a la Comunitat del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa de la mà amb el Servei de Joventut del Consell Comarcal. L’objectiu de la producció no és altre que fer més visible aquesta realitat social a Olot i comarca.

La proposta, on han col•laborat tècnics i joves, ha suposat mesos de feina. Fins i tot es va fer un càsting per escollir-ne els participants, al qual van respondre uns quaranta nois i noies. El resultat final, elaborat per la productora Ginkgo Audiovisuals, va presentar-se oficialment abans de Nadal i se n’ha fet difusió a través de les xarxes socials. A més, per Setmana Santa tornarà a projectar-se a les pantalles dels Cinemes Olot.

x