Sant Feliu de Pallerols torna a pressupostar una auditoria de la seva comptabilitat municipal per desmentir les acusacions d’irregularitat

L’equip de govern de Sant Feliu de Pallerols ha tornat a pressupostar una auditoria sobre la comptabilitat municipal, per demostrar que els comptes s’han portat de manera adequada a aquells que els qüestionen. De totes maneres, l’auditoria ja estava pressupostada el 2017 i no es va acabar fent: per aquest motiu, es torna a incloure en els números previstos d’aquest 2018.


Ja estava pressupostada el 2017, però al final l’equip de govern de Sant Feliu de Pallerols no va encarregar l’auditoria que havia de desmentir les acusacions de l’oposició sobre les irregularitats a la comptabilitat municipal. Com que és un compromís del mateix alcalde de Sant Feliu, Joan Casas, als pressupostos del 2018 s’ha tornat a pressupostar aquesta auditoria dels comptes, per demostrar que l’economia del poble s’ha gestionat de manera adequada.

L’auditoria vol acabar amb les denúncies fetes pel grup d’Units per Sant Feliu a l’oposició, i que segons l’alcalde obstaculitza la relació dels regidors al consistori. Casas, però, també admet que l’auditoria desperta recels entre membres del seu mateix grup pel cost que suposa per les arques municipals.

Els diners que l’Ajuntament de Sant Feliu ha pressupostat per l’auditoria ronden els 30.000 euros, però de moment encara no hi ha cap data fixada pel seu inici.

 

x