L’artista Kel Domènech compleix deu anys de treball i col·labora amb una iniciativa solidària per a celebrar-ho

La galeria de Kel Domènech, a Besalú, és especial. És una galeria tancada al públic, on només es pot entrar amb reserva prèvia. Ara compleix 10 anys i ha aprofitat l’aniversari per col·laborar amb la Marató de TV3.

L’artista Kel Domènech, amb la galeria a Besalú, ha renovat la seva col·lecció. Ho ha fet amb unes taules diferents. Coincidint amb el desè aniversari dels seus inicis, l’artista amb seu a la Garrotxa ha importat la diversitat i la igualtat de persones, races, cultures, religions i sexes a les seves últimes creacions. Deu anys de treball en una galeria especial per les seves condicions. L’artista ha aprofitat per col·laborar amb el projecte solidari de la Marató de TV3 coincidint amb els 10 anys de treball. El 10% del preu pagat pels clients per una peça anirà íntegrament destinat a la Marató i hi ha temps fins el 31 de gener.