L’Hoquei Olot inicia la segona fase de la Nacional Catalana conscient de que les properes jornades seran clau per assolir la permanència

L’Hoquei Olot B-Sensible inicia la segona fase de la competició de la Nacional Catalana, on lluitarà per esquivar el grup definitiu que lluitarà per no perdre la categoria. El primer rival serà el Vila-seca, que visitarà el Pavelló Municipal d’Esports d’Olot aquest dissabte a partir de les vuit i vint del vespre.

Arrenca la segona fase de la Nacional Catalana, i l’Hoquei Olot B-Sensible ha quedat enquadrat, juntament amb Piera, Noia i Arenys de Munt, amb els equips que lluitaran per evitar el descens després de quedar cuer del grup A. S’haurà de jugar optar per la permanència contra el Vila-seca, el Tona, l’Igualada i el Capellades, procedents del grup B, que s’afegeixen a aquesta segona fase de la competició.

En el punt de partida, compten els enfrontaments directes que ha tingut l’Olot amb altres rivals del grup A, i per tant, el seu balanç és de 3 victòries i 3 derrotes. L’entrenador olotí, Miki Ràfols, considera que les següents jornades seran clau: per tant, com més recolzament tingui l’equip, més força tindran els jugadors per deixar enrere el fantasma del descens.

El Vila-seca serà el primer rival dels olotins en aquesta fase: els tarragonins visitaran el Pavelló Municipal d’Esports aquest dissabte, a partir de les vuit i vint del vespre.

x