La Vall d’en Bas obrirà la residència per a la gent gran abans de l’estiu

Encara no té data d’obertura, però la Vall d’en Bas està més a prop de disposar d’un nou espai per a la seva gent gran. L’alcalde de la Vall, Lluís Amat, afirma que treballen per obrir-lo durant el primer semestre d’aquest 2018. Així ho va confirmar al programa l’Alcalde Respon, d’Olot Televisió, que va poder entrar a l’interior de l’edifici i veure com avancen les obres.

L’edifici del Centre per a la Gent Gran de la Vall d’en Bas va començar a construïr-se el 2010 i és un dels grans projectes pendents al municipi. Va iniciar-lo l’anterior alcalde, Miquel Calm, i tot i tenir l’esquelet de ledifici construït, les obres van quedar aturades durant anys per falta de finançament. El 2015 l’actual equip de govern del consistori va començar a treballar conjuntament amb el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, la Conselleria de Benestar Social i Famílies i l’empresa adjudicatària per desencallar i reorientar el projecte, potenciant la seva vessant de centre de dia. La fase final de les obres es va adjudicar el 2015 i ara està a punt d’enllestir-se. Uns treballs que segons les previsions de l’Ajuntament podrien acabar en els propers mesos, per posar en marxa el servei abans de l’estiu. Abans d’obrir les portes del Centre per a la Gent Gran, l’Ajuntament prepara una reunió informativa i una jornada de portes obertes per als veïns de la Vall.