Un home de 41 anys i veí de les Planes d’Hostoles mor als túnels de Bracons després d’impactar frontalment contra un camió

Un veí d’Olot resident a Les Planes d’Hostoles va morir ahir a la nit en un accident de trànsit als túnels de Bracons. L’incident es va produir a l’alçada de Sant Pere de Torelló, quan es va produir un xoc frontal entre el vehicle i un camió que circulava en sentit contrari per causes que es desconeixen.

(FOTOGRAFIA: elnou9.cat – Arnau Jaumira) Nou accident mortal en dues setmanes a la C-37, l’eix Vic-Olot: la víctima és un olotí resident a Les Planes d’Hostoles, Ramon V.R., de 41 anys, que va morir a resultes del xoc frontal entre el seu vehicle i un camió que circulava en sentit contrari. El Servei Català de Trànsit va rebre l’avís d’un incident a l’alçada de Sant Pere de Torelló, quan passaven pocs minuts de les nou de la nit. Tot i que se’n desconeixen les causes, els primers indicis apuntarien que el conductor del turisme s’hauria desviat del seu carril, fins impactar contra el camió, i els serveis d’emergència no van poder evitar la seva mort a la mateixa via. Al seu torn, el conductor del vehicle pesant de bestiar va resultar ferit menys greu, i va ser traslladat a l’Hospital de Vic. La incidència va mobilitzar set patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques. Segons el mateix organisme de trànsit, la circulació es va tallar al tram de l’accident fins poc després de les dues de la matinada.

L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles ha convocat aquest divendres al matí un ple extraordinari per decretar tres dies de dol oficial per la mort de Ramon V. R. Des d’aquest mateix divendres al migdia fins diumenge a la nit el consistori ha suspès totes les activitats programades per aquests dies i les banderes onegen a mitja asta. El comunicat s’ha fet públic a través del compte de Twitter e l’ajuntament del poble.

x