El Club Hoquei Olot empata amb el Vila-seca deixant bones sensacions (3-3)

Club Hoquei Olot

La segona fase de la Lliga Nacional Catalana comença força bé pels interessos del Club Hoquei Olot. Els olotins van empatar 3-3 en la visita del Vila-Seca, però van deixar bones sensacions i van fer mèrits per guanyar el partit.

Club Hoquei Olot

El Club Hoquei Olot va rebre al Club Hoquei Vila-seca en la primera jornada de la segona fase de la lliga Nacional Catalana. Els olotins van començar millor que els visitants, anotant dos gols en cinc minuts. Des del punt de penal el Vila-seca retallava distàncies, fent pujar el 2-1 a l’electrònic. Els homes de Miqui Ràfols seguien intentant-ho però el porter tarragoní frenava les seves intencions. Amb una jugada de murri, el Vila-seca aconseguia l’empat, fent rebotar la pilota a les cames del jugador olotí, des de darrere la porteria. Pau Flores evitava que els del Tarragonés s’avancessin al marcador en una falta directa del Vila-seca. I Adrià Piera es topava amb el pal en un contraatac. S’arribava el descans amb l’empat a 2 gols.

La segona meitat començava amb ocasions a banda i banda de la pista, però disputats nou minuts de joc el Vila-seca anotava el 2 a 3. La reacció olotina arribaria dos minuts després. Mangas amb un tir creuat feia aixecar de la cadira als aficionats del Club Hoquei Olot, era el 3-3. Un marcador que no es mouria més tot i els intents dels dos equips, amb un Olot més incisiu que el Vila-seca i que va fer mèrits per sumar els tres punts.

Tot i l’empat, a nivell de sensacions el 2018 comença bé pels interessos del Club Hoquei Olot, en part gràcies a la recuperació d’Adrià Piera i a la reincorporació a l’equip de Ferran Sacrest.