Prop de 500 gimnastes participen al segon Torneig Ciutat d’Olot de Gimnàstica Artística

El Torneig Ciutat d’Olot de Gimnàstica Artística s’ha celebrat aquest cap de setmana al Pavelló d’Esports. És el segon any que el Club Gimnàstic Olot, filial del Club Gimnàstic Osona, organitza aquest esdeveniment en col·laboració amb l’Ajuntament i enguany ha comptat amb gairebé mig miler d’esportistes.

Per segon any el Pavelló d’Esports ha acollit el Torneig Ciutat d’Olot de Gimnàstica Artística. Seguint amb les disciplines masculina i femenina, com en la primera edició, la novetat d’enguany ha estat l’ampliació de categories, fet que ha permès que quaranta gimnastes del Club Gimnàstic Olot participessin al torneig.

Tot i no ser oficial, la competició ja compta amb les noves normatives del 2018. Una desena de clubs de masculina i més d’una trentena de femenina han participat a la competició, la majoria del territori català, però també han vingut fins a Olot dos clubs madrilenys.

x