El Pot Petit inaugura el cicle Escena Garrotxa Txa Txan! amb l’espectacle ‘Ritmes i rialles’

La companyia d’espectacles i concerts familiars, el Pot Petit, va inaugurar aquest diumenge el cicle Escena Garrotxa Txa Txan! al Teatre Principal. Petits i grans van gaudir de l’espectacle musical i teatral ‘Ritmes i rialles’.

El Pot Petit va portar al Teatre Principal d’Olot l’espectacle musical ‘Ritmes i rialles’. Una actuació enfocada al públic infantil que va servir per inaugurar el cicle cultural i comarcal Escena Garrotxa Txa Txan!. És el segon any que la companyia està de gira amb el concert teatralitzat ‘Ritmes i rialles amb el Pot Petit’, un espectacle amb música, teatre, titelles i projeccions. Durant el diumenge es van fer dues sessions, una a les 12 del migdia i l’altre a les 5 de la tarda.

x