Assalten violentament dues dones en una casa als Hostalets d’en Bas

Dues dones d’entre 70 i 80 anys van patir ahir al migdia un robatori amb força a la seva casa d’Els Hostalets d’en Bas (La Vall d’en Bas). Un home encaputxat va entrar al domicili per la porta del garatge i va colpejar una de les dones amb un pal, i seguidament, els va robar 300 euros.

Un home encaputxat va assaltar ahir a ple dia una casa dels Hostalets d’en Bas i va atacar violentament dues dones d’edat avançada. Segons els Mossos d’Esquadra el lladre hauria entrat per la porta del garatge de la casa, situada al Carrer Vic dels Hostalets, prop de dos quarts de dotze del migdia, aprofitant que era oberta. Allà va trobar-hi una de les dones, a qui hauria colpejat al cap amb un pal. El lladre, que parlava en català, va obligar a la dona ferida a pujar al pis de dalt, on hi havia la seva cunyada, també d’edat avançada, i va exigir-los diners. Una de les dues dones va donar-li els 300 euros que tenia a la bossa de mà.

Finalment l’assaltant va deixar les víctimes lligades amb el cable d’un electrodomèstic de la casa. Les dues dones, que són cunyades, van estar lligades almenys durant mitja hora fins que va arribar el marit d’una d’elles i germà de l’altra. Va ser llavors quan van alertar els serveis d’emergències que van traslladar la dona ferida fins a l’Hospital d’Olot. Segons ha confirmat el departament de Comunicació de l’Hospital a Olot Televisió, la dona segueix en observació a causa de diversos traumatismes cranials rebuts en l’assalt.