L’Ajuntament de Mieres recull un total de 18 propostes per al pressupost participatiu d’aquest 2018

Els veïns i veïnes de Mieres han fet els deures durant les darreres sis setmanes, presentant un total de 18 propostes per al pressupost participatiu d’aquest 2018. El pressupost torna a ser de 20 mil euros, i com a novetat, el consistori ha posat la condició que les propostes a títol individual comptessin amb l’aval de tres veïns més.

Per tercer any l’Ajuntament de Mieres impulsa el pressupost participatiu, amb una partida de 20.000 euros, la qual representa un 5,7% del pressupost total del poble d’uns 350.000 euros. En les darreres sis setmanes veïns i entitats del poble han presentat fins a 18 propostes. Ara, els tècnics municipals han de valorar la viabilitat dels projectes presentats, tot i que segons l’Ajuntament, cada vegada es presenten propostes més realistes.

El primer any es van presentar 18 propostes, l’any passat un total de 14 i per a aquest 2018 una altra vegada 18. L’Ajuntament valora la varietat i diversificació de les iniciatives recollides. Enguany, la votació funcionarà com una llista de la compra i els veïns i veïnes a banda d’escollir les propostes, hauran de seleccionar l’ordre de prioritat dels projectes triats. Un cop els tècnics hagin passat el filtre a les propostes, el següent pas serà la votació que tindrà lloc el 31 de març.  La següent setmana es podrà votar en horari d’oficina a l’Ajuntament de Mieres.

x