Raúl Garrido, tècnic de la Unió Esportiva Olot: “els jugadors han demostrat que estan capacitats per salvar-se”

La Unió Esportiva Olot va aconseguir una victòria completament clau aquest passat cap de setmana. Després de més de 30 partits sense guanyar fora de casa, l’1-2 aconseguit a Sabadell referma als olotins i al seu entrenador, Raúl Garrido, en la idea de joc que proposen.

La Unió Esportiva Olot ha canviat la cara. Raúl Garrido va arribar en un moment en el qual els garrotxins no veien la llum al final del túnel i afrontaven un ‘tourmalet’ de partits davant els equips grans de la categoria amb molt poques esperances de treure res de bo. El tècnic valencià va dotar des d’un primer moment de més caràcter als seus jugadors i poc a poc, amb el pas dels partits, l’equip ha aconseguit fer seva aquesta identitat i veure com recullen els fruits de tot aquest treball. La satisfacció i l’ambició són màximes. Garrido va explicar que el gol de Blázquez els confirma que el sistema de tres defenses està cada cop més impregnat en els seus jugadors i que això permet que un carriler com el de Besalú, acabi una jugada a l’àrea contrària. Un esquema de joc que, recordava el tècnic valencià, està tenint èxit davant els equips grans de la categoria. Raúl Garrido va aprofitar per fer una crida a l’afició, animant-los que segueixin acudint a l’Estadi per fer, d’Olot, un petit fortí per l’equip. L’arribada del valencià ha fet créixer exponencialment les possibilitats olotines de permanència, ja que sota les seves ordres, els garrotxins han aconseguit quatre empats, dues victòries i només una derrota.

x