La companyia Russian Classical Ballet torna al Teatre Principal amb el ballet ‘El trencanous’

Aquest vespre la companyia Russian Classical Ballet torna al Teatre Principal d’Olot. L’any passat ja va portar a la capital garrotxina ‘El Llac dels Signes’ i avui hi torna per presentar-hi un altre dels muntatges icònics de la dansa clàssica, ‘El trencanous’. Un ballet de dos actes amb música de Txaikovski, conté moments tant brillants com ‘La dansa de la fada de sucre’ o ‘El vals de les flors.

L’argument es basa en el conte d’Ernst Theodor Amadeus Hoffman ‘El trencanous i el rei dels ratolins’. La historia narra l’amor de la Clara, una nena, per un ninot que li regalen el dia de Nadal i que té forma de trencanous. La companyia Russian Classical Ballet va ser fundada a Moscou el 2005 i actualment està dirigida per Evgeniya Bespalova.