La companyia Russian Classical Ballet porta el Trencanous a Olot

El públic garrotxí va meravellar-se aquest dimarts amb el darrer espectacle del Russian Classical Ballet, que va actuar al Teatre Principal d’Olot per segona vegada amb El Trencanous.

Dansa clàssica per a tots als públics. Aquesta és la vocació del Russian Classical Ballet, una companyia russa que vol mantenir l’essència de la dansa clàssica del seu país a través de les generacions. Aquest dimecres van fer la primera parada a Catalunya en la seva gira internacional per la península ibèrica al Teatre Principal d’Olot. És la segona vegada que actuen a la capital garrotxina, després de portar-hi El Llac dels Cignes fa un any. Ahir va ser el torn d’un altre clàssic basat en un conte de Nadal: El Trencanous.

Evgeniya Bespalova dirigeix l’espectacle i n’és la primera ballarina en el paper de Clara, la nena que somia que el seu regal, un trencanous, cobra vida. Junts, vencen a l’exèrcit dels ratolins i s’en van a un país màgic. Tot amb un acurat muntatge escenogràfic i de vestuari i el protagonisme indiscutible de la música de Tchaikovsky. Una proposta única pel seu format i la seva qualitat, amb una història màgica que vol transmetre un missatge d’esperança: tothom pot somiar.

x