140 estudiants, de vuit centres educatius d’Olot i Besalú, participen a la 19a Jornada de Delegats

La 19a edició de la Jornada de Delegats, organitzada a l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot, ha reunit durant el dia d’avui 140 nois i noies que ocupen aquesta funció a les seves respectives classes. Per primer cop, a més de centres educatius d’Olot, també hi han participat alumnes de l’institut escola de Besalú.

La Comissió d’Estudiants de Secundària, amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot ha organitzat la 19a edició de la Jornada de Delegats, que pretén orientar els alumnes representants de les seves classes en diferents aspectes importants per a la seva tasca. Hi han participat 140 alumnes de diferents edats, des de 1er d’ESO fins a Batxillerat i Cicles Formatius. Les diferents xerrades i activitats corren a càrrec d’experts en matèries com parlar en públic, debatre, mediar en conflictes o utilitzar les emocions com a motor. Tallers que no només serveixen per a complir amb les funcions de delegats.

La jornada inaugural ha estat al Casal Marià, amb parlaments de la Comissió d’Estudiants de Secundària, l’Alcalde de la ciutat, Mia Corominas, i Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas, que ha estat la persona convidada a fer el parlament d’inici de la jornada com a figura referent per la seva tasca de representació del municipi.

x