El Teatre Principal d’Olot acull divendres el musical ‘Per si no ens tornem a veure’

El musical ‘Per si no ens tornem a veure’ fa parada al Teatre Principal d’Olot aquest divendres a les 9 del vespre. L’obra compta amb la interpretació de l’olotina Anna Lagares, el vallenc Edgar Martínez i Marc Sambola, compositor de l’espectacle.

Aquest divendres el Teatre Principal d’Olot acull el musical ‘Per si no ens tornem a veure’. Una obra dirigida per Alícia Serrat i interpretada per Edgar Martínez, Marc Sambola i l’olotina Anna Lagares. L’obra, de petit format, és una història de disfresses i d’identitats falses i també un homenatge a còmedies com ‘Leonci i Lena’ o ‘El joc de l’amor i de l’atzar’.

El musical ‘Per si no ens tornem a veure’ es va presentar al maig al Teatre El Maldà de Barcelona. Ara, l’obra està de gira arreu del territori català.

x