El Cercle EURAM Garrotxa organitza una xerrada sobre Ciberseguretat a càrrec de l’Arquitecte de Ciberseguretat de Telefònica

Amb l’objectiu de mantenir al dia les empreses garrotxines en qüestions de ciberseguretat, un problema que afecta als teixits empresarials i socials, el Cercle EURAM Garrotxa ha organitzat aquest proper divendres una xerrada amb l’arquitecte de ciberseguretat de Telefònica, Javier Fernández Martín.

El Restaurant La Deu és l’espai escollit pel Cercle EURAM Garrotxa per dur a terme la primera xerrada del cicle d’enguany, que preveu diverses conferències sobre factors importants per les empreses, tant a nivell garrotxí, com a nivell global. Aquesta primera xerrada, el proper divendres 19 de gener, tindrà com a convidat Javier Fernández Martín, l’Arquitecte de ciberseguretat de Telèfonica. Des d’EURAM es creu que hi ha un risc latent a tot el món en ciberseguretat i és important conscienciar les empreses que els sistemes de seguretat són vulnerables amb el temps. Aquesta serà la primera xerrada del cicle d’enguany, que conté molts altres temes d’interès per les empreses garrotxines, com la Industria 4.0. Les empreses garrotxines competeixen al món global amb les més potents i no poden quedar enrere en dinàmica de gestió. La dinàmica que tindrà la conferència serà la següent. Començarà a les 9 amb les acreditacions, a 2/4 de 10 i a les 10.10 tindran lloc les primeres xerrades, que donaran pas a diversos casos pràctics. Abans de les 11 hi haurà un petit descans i després, fins les 11:30, continuarà amb recomanacions, reflexions i torn de paraules pels assistents.