Sant Feliu de Pallerols obrirà el Centre de Serveis per a la gent gran aquest proper març

Sant Feliu de Pallerols obrirà al març el Centre de Serveis per a la gent gran. Falten pocs mesos perquè finalitzi la primera fase de les obres que van començar a l’estiu. Amb la posada en funcionament d’aquest equipament, pensat per donar servei a tota la zona, l’Ajuntament aconseguirà un dels seus objectius històrics.

Les obres del Centre de Serveis per a la gent gran de Sant Feliu de Pallerols encaren la fase final de la seva primera etapa. El nou espai, que donarà continuïtat a l’actual centre de dia que s’ha reformat recentment, es posarà en funcionament juntament amb un servei de transport adaptat. Així, es veurà complert un dels grans objectius de l’alcalde, Joan Casas. El projecte de la residència de Sant Feliu va començar fa deu anys amb la voluntat de donar un servei necessari i de qualitat a tota la gran de tota la zona. D’entrada l’equipament es posarà en funcionament amb 24 places però tindrà capacitat per 65. Donarà feina a una desena de persones, un nombre que augmentarà quan es puguin ofertar totes les places, convertint el Centre de Serveis en l’empresa més gran de Sant Feliu.