El Sènior Femení del CV Olot afronta una final per la lliga davant el Rubí

El Sènior Femení del Club Vòlei Olot afronta aquest dissabte a les 5 de la tarda un partit important pel desenllaç de la temporada. És pràcticament una final. Les olotines reben el Més Fusta Vòlei Rubí, que són cinquenes classificades, a quatre punts de les garrotxines, que són quartes.

Les locals porten un rècord de sis victòries i sis derrotes i les visitants cinc victòries i set derrotes. Això implica que, amb una victòria, i restant només una jornada d’aquesta primera catalana grup B, les noies del Club Vòlei Olot certificaran la classificació per la lligueta que els donarà opció a guanyar la lliga. I tot això en el primer any després de l’ascens de l’any passat. Dissabte a les 5, el pavelló d’Olot pot viure una tarda de vòlei de primera.