Els alumnes de la Garrotxa mostren els seus treballs per Lluèrnia a l’Hospici d’Olot

L’Hospici és, fins el proper diumenge 28 de gener, l’espai on qui ho vulgui, es pot dirigir per veure les obres que tots els nens i nenes de la Garrotxa van fer pel Lluèrnia d’enguany i que, finalment, al cancel•lar-se, s’havien quedat en espera. Ara surten a la llum.

Un carrer de la Vall d’en Bas convertit en un de Nova York. El famós quadre de La Càrrega de Ramon Casas, mutant a una roda de fira. O l’obra Hostalets d’en Bas de Josep Olivet, plena de dinosaures. Aquestes són només algunes de les idees que es mostren a l’exposició de l’Hospici ‘Poliorames Mutants’, on es mostren els treballs dels alumnes de parvulari, primària i ESO de la Garrotxa. Hi han una quinzena de quadres representats i 47 formes de veure’ls diferents. El títol de l’exposició es deu a la tècnica utilitzada, els poliorames, i a la mutació que han patit per part dels alumnes. Les llums canvien cada 20 segons i és una exposició que estarà fins diumenge 28 de gener. És imprescindible anar-hi quan és fosc.