Anna Lagares torna a Olot i protagonitza el musical ‘Per si no ens tornem a veure’ al Teatre Principal

El Teatre Principal d’Olot va rebre la visita d’una actriu que esperava amb ganes, Anna Lagares. L’olotina va visitar la seva ciutat per interpretar ‘Per si no ens tornem a veure’, un musical en petit format que barreja l’amor i la comèdia entre un príncep i una princesa.

Anna Lagares va ser l’estrella de l’arribada del musical en petit format ‘Per si no ens tornem a veure’. L’actriu olotina tornava a la seva ciutat d’origen i ho feia al costat d’Edgar Martínez i de la mà d’Alicia Serrat i Marc Sambola. La pròpia Anna Lagares explicava, abans de començar la seva actuació, que tenia moltes ganes de venir a Olot i que, fins i tot, estava una mica nerviosa. ‘Per si no ens tornem a veure’ explica la història d’un príncep i una princesa que són obligats a casar-se i que decideixen fugir d’aquest futur imposat. El musical és una barreja que combina l’amor i la comèdia, amanit amb la música de Marc Sambola, que ajuda a situar el públic en un ambient distès.